پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 118306
سرپوش گذاشتن بر جنايات اسرائيل با استمداد از مرگ مسافران هواپيماي مالزيايي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1786

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، هواپيماي مسافربري بوئينگ 777 خطوط هوايي مالزي پنج شنبه شب در مسير خود از آمستردام به سوي شهر کوالالامپور در منطقه دونتسک اوکراين در 40 کيلومتري مرز روسيه سقوط کرد.

در اين حادثه که 298 نفر از سرنشينان آن کشته شدند،‌با توجه به احتمال برخورد موشک با اين هواپيما برخي کشورها روسيه را مقصر اين حادثه دانسته و جنگ رسانه‌اي غرب عليه روسيه به شدت افزايش يافته است.

در اين سانحه که هنوز عامل پرتاب موشک مشخص نشده است بيش از 100 نفر از سازندگان واکسن ايدز حضور داشتند که همگي جان خود را از دست دادند.

در اين ميان کارشناسان بين الملل اعلام کرده‌اند که نمي‌توانند تا کمتر از يک سال ديگر از علت اصلي اين اتفاق را مشخص کنند.

با اين حال رسانه هاي غربي و آمريکايي با جنجال رسانه اي، پوتين را متهم به حمله موشکي به اين هواپيما مي کنند.

اين حجم جنجال و شانتاژ رسانه اي به اندازه اين است که حتي خانواده هاي قربانيان از پوتين مي خواهند تا پاسخگوي خون قربانيان آنها باشد.

جان کري، وزير خارجه آمريکا روز يکشنبه از وجود «شواهد و قرائني فراگير» ياد کرد که  همدستي روسيه در حمله به هواپيماي مالزي را تقويت ميکند. او رفتار شورشيان را در نحوه برخورد با اجساد قربانيان «شنيع» توصيف کرد.

مارک روت، نخست‌وزير هلند نيز اعلام کرد که اين تنها فرصت باقيمانده براي ولاديمير پوتين، رئيس جمهور روسيه است تا اثبات کند قصد کمک به حل پرونده هواپيماي سرنگون شده مالزي را دارد.

«ولاديمير پوتين» رئيس‌جمهوري روسيه تاکيد کرد که هيچکس حق ندارد از حادثه رخ داده براي هواپيماي بوئينگ در خاک اوکراين براي رسيدن به اهداف خودخواهانه خويش استفاده کند.

پوتين در اظهاراتي از شبکه «راسيا-24» گفت: «در رابطه با حادثه دلخراش و وحشتناک رخ داده در آسمان منطقه دونتسک اوکراين بايد بگويم که ما در روسيه با قاطعيت از همه طرفين درگير در مناقشه داخلي اوکراين مي‌خواهيم تا خونريزي را متوقف کرده و پاي ميز مذاکره بنشينند.»

وي افزود: «با اطمينان مي‌توان گفت که اگر عمليات نظامي در شرق اوکراين از سر گرفته نمي‌شد، قطعا اين حادثه نيز رخ نداده بود. در عين حال اکنون نيز هيچکس حق ندارد از اين فاجعه براي رسيدن به اهداف سياسي خودخواهانه خود استفاده کند. چنين حوادثي نبايد باعث جدايي شود، بلکه برعکس بايد باعث اتحاد بيشتر شود.»

نکته جالب در اين اتفاق اين است که ماجراي هواپيماي مالزي دقيقاً در زماني اتفاق افتاد که رژيم اشغالگر اسرائيل حملات خود را به نوار غزه به بيشترين ميزان رسانده بود و کشتار بي رحمانه فلسطينيان در غزه با اعتراضات مردمي از سراسر جهان همراه شده بود.

اما پس از سقوط اين هواپيما مي توان گفت که اخبار غزه از صدر خبرهاي رسانه ها پايين آمد و در واقع خبر سقوط هواپيما اخبار غزه را تحت‌الشعاع قرار داد.

شايد بتوان گفت سقوط هواپيماي مالزي به اين دليل اتفاق افتاد که از اين طريق بتوانند رسانه ها و مردم جهان را از پرداختن به جنايت رژيم اشغالگر اسرائيل در غزه منحرف کنند.

اين در حالي است که با ادامه تجاوزات وحشيانه رژيم صهيونيستي به نوار غزه و پاسخ قاطعانه مقاومت به اين تجاوزها، معاون وزير جنگ رژيم صهيونيستي  "دني دانون" در سخناني اعلام کرد: ما در اين جنگ شکست خورديم و بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل بايد استعفا دهد.

جنايات و شکست مفتضحانه رژيم اشغالگر اسرائيل باعث شد تا تنها راه چاره براي اين رژيم يک بمب خبري ديگر باشد.

منبع: دانا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html